Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL FENALS GARDEN 4*

  €479,00
  Локација: на 400м од плажа феналс, 900м од центар на Лорет
  Опременост на соби: Балкон, WC, бања, фен, клима, TV сателитска, сеф (екстра)
  Хотелски содржини: Градина, СПА и фитнес, Џакузи, базен, Wi-Fi FREE
  http://www.fenalsgarden.com/                                
  FENALS GARDEN 4**** sup M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 479 479 499 599 599 599 639 649 699 739 739 739 599 599 549 549
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 399 399 409 489 489 489 509 519 549 579 579 579 489 489 449 449
  Прво дете 2-12 г. 229 229 249 359 359 359 369 369 389 399 399 399 359 359 339 339
  Второ дете 2-12 г 349 349 359 419 419 419 429 439 459 479 479 479 419 419 389 389
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца: 25 евра  Single: + 250 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 90 евра, Деца: 50 евра   400 м. од плажа
  EB > 12.04.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  http://www.fenalsgarden.com/                                
  FENALS GARDEN 4**** sup M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 479 479 499 599 599 599 639 649 699 739 739 739 599 599 549 549
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 399 399 409 489 489 489 509 519 549 579 579 579 489 489 449 449
  Прво дете 2-12 г. 229 229 249 359 359 359 369 369 389 399 399 399 359 359 339 339
  Второ дете 2-12 г 349 349 359 419 419 419 429 439 459 479 479 479 419 419 389 389
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца: 25 евра  Single: + 250 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 90 евра, Деца: 50 евра   400 м. од плажа
  EB > 12.04.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ