Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL FENALS MAR 3+*

  €359,00
  Локација: 100м од плажа Феналс, 500м од центар на Лорет
  Опременост на соби: клима, WC, бања, фен, TV сателитска, сеф (екстра), балкон
  Хотелски содржини: ресторан, бар, билијард, базен, Wi-Fi, Идеален за Фамилии

  www.alegriafenalsmar.com

  ALEGRIA

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  FENALS MAR 3***

  M

  ЈУНИ

  ЈУЛИ

  АВГУСТ

  СЕПТ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  30

  6

  13

  20

  27

  4

  11

  18

  25

  1

  8

  15

  22

  29

  5

  12

  По ЛИЦЕ во 1/2 соба

  419

  419

  445

  469

  539

  660

  660

  660

  680

  680

  680

  680

  590

  535

  535

  445

   3-то. ЛИЦЕ

  359

  359

  379

  399

  449

  550

  550

  550

  565

  565

  565

  565

  495

  450

  450

  385

  Прво дете       2-12 г.

  359

  359

  379

  399

  449

  550

  550

  550

  565

  565

  565

  565

  495

  450

  450

  385

  Второ дете     2-12 г.

  359

  359

  379

  399

  449

  550

  550

  550

  565

  565

  565

  565

  495

  450

  450

  385

  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.

   

  Возрасни: 35, Деца:25     евра 

   

   

   Single: нема

   

   

  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ.

  Возрасни: 65, Деца:50  

   

   

   

  150м. од плажа

   

  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.

   

  Возрасни: 180 евра, Деца: 120   евра

   

   

   

   

   

  www.alegriafenalsmar.com

  ALEGRIA

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  FENALS MAR 3***

  M

  ЈУНИ

  ЈУЛИ

  АВГУСТ

  СЕПТ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  30

  6

  13

  20

  27

  4

  11

  18

  25

  1

  8

  15

  22

  29

  5

  12

  По ЛИЦЕ во 1/2 соба

  419

  419

  445

  469

  539

  660

  660

  660

  680

  680

  680

  680

  590

  535

  535

  445

   3-то. ЛИЦЕ

  359

  359

  379

  399

  449

  550

  550

  550

  565

  565

  565

  565

  495

  450

  450

  385

  Прво дете       2-12 г.

  359

  359

  379

  399

  449

  550

  550

  550

  565

  565

  565

  565

  495

  450

  450

  385

  Второ дете     2-12 г.

  359

  359

  379

  399

  449

  550

  550

  550

  565

  565

  565

  565

  495

  450

  450

  385

  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.

   

  Возрасни: 35, Деца:25     евра 

   

   

   Single: нема

   

   

  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ.

  Возрасни: 65, Деца:50  

   

   

   

  150м. од плажа

   

  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE.

   

  Возрасни: 180 евра, Деца: 120   евра

   

   

   

   

   

  Ознаки за производ