Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL PLACA PARIS 4*

  €370,00
  Локација: 300м од плажа
  Опременост на соби: клима, WC бања ,TV сателитска, балкон,
  Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, џакузи, фитнес центар, билијард, игрoтека, Wi – Fi
  LJORET DE MAR                 
  ALEGRIA PLAZA PARISУплатиM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  НОЌЕВАЊЕ 4* Sup.до2951219263101724317142128411
    >26.02. 435 435 459 459 549 549 589 589 599 599 599 599 489 459 459 459
  По ЛИЦЕ во 1/2-4 соба >25.04. 449 449 479 479 579 579 619 619 639 639 639 639 515 479 479 479
  Редовна цена :   459 459 485 485 589 589 639 639 649 649 649 649 525 485 485 485
    >26.02. 379 379 395 395 459 459 489 489 495 495 495 495 415 395 395 395
  3-то, 4-то ЛИЦЕ >25.04. 385 385 409 409 479 479 509 509 519 519 519 519 429 409 409 409
  Редовна цена :   399 399 419 419 489 489 519 519 529 529 529 529 445 419 419 419
    >26.02. 269 269 355 355 399 399 419 419 425 425 425 425 369 355 355 355
  1-во Дете 2-12 г. >25.04. 279 279 359 359 415 415 435 435 439 439 439 439 375 359 359 359
  Редовна цена :   289 289 369 369 425 425 449 449 459 459 459 459 389 369 369 369
    >26.02. 339 339 355 355 399 399 419 419 425 425 425 425 369 355 355 355
  2-ро Дете 2-12 г. >25.04. 349 349 359 359 415 415 435 435 439 439 439 439 375 359 359 359
  Редовна цена :   359 359 369 369 425 425 449 449 459 459 459 459 389 369 369 369
  Доплата за 7 ПОЈАДОКА во Шпанија: Возрасни. 25 евра, Деца 15 евра                                
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 65 евра, Деца 35 евра                                
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 95 евра, Деца 50 евра                                
  Доплата за 7 СЕ ВКЛУЧЕНО во Шпанија: Возрасни. 210 евра, Деца 120 евра                                
    200 м. од плажа Single + 250                              
  LJORET DE MAR                 
  ALEGRIA PLAZA PARISУплатиM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  НОЌЕВАЊЕ 4* Sup.до2951219263101724317142128411
    >26.02. 435 435 459 459 549 549 589 589 599 599 599 599 489 459 459 459
  По ЛИЦЕ во 1/2-4 соба >25.04. 449 449 479 479 579 579 619 619 639 639 639 639 515 479 479 479
  Редовна цена :   459 459 485 485 589 589 639 639 649 649 649 649 525 485 485 485
    >26.02. 379 379 395 395 459 459 489 489 495 495 495 495 415 395 395 395
  3-то, 4-то ЛИЦЕ >25.04. 385 385 409 409 479 479 509 509 519 519 519 519 429 409 409 409
  Редовна цена :   399 399 419 419 489 489 519 519 529 529 529 529 445 419 419 419
    >26.02. 269 269 355 355 399 399 419 419 425 425 425 425 369 355 355 355
  1-во Дете 2-12 г. >25.04. 279 279 359 359 415 415 435 435 439 439 439 439 375 359 359 359
  Редовна цена :   289 289 369 369 425 425 449 449 459 459 459 459 389 369 369 369
    >26.02. 339 339 355 355 399 399 419 419 425 425 425 425 369 355 355 355
  2-ро Дете 2-12 г. >25.04. 349 349 359 359 415 415 435 435 439 439 439 439 375 359 359 359
  Редовна цена :   359 359 369 369 425 425 449 449 459 459 459 459 389 369 369 369
  Доплата за 7 ПОЈАДОКА во Шпанија: Возрасни. 25 евра, Деца 15 евра                                
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 65 евра, Деца 35 евра                                
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 95 евра, Деца 50 евра                                
  Доплата за 7 СЕ ВКЛУЧЕНО во Шпанија: Возрасни. 210 евра, Деца 120 евра                                
    200 м. од плажа Single + 250