Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА КОСТАС - ЈЕРИСОС

  €109,00
  Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители има долга, песочна плажа која има ‘сино знаме’ за чистота и шеталиште со таверни, кафетерии и атракции за најмладите. Од Јерисос секојдневно се организираат крстарења околу Света Гора и островот Амулиани.

  Куќа “Kostas”- Јерисос

   40.40033, 23.87954

  попуст – 12% за 50 % уплата заклучно со 24.02.2024 (Сабота)
  и целосна доплата заклучно со 06.04.2024 (Сабота)

  Јерисос е еднооднајголемитетуристичкиместанаполуостровотХалкидики. Градотвокојживеатповеќеод 3000 жителиимадолга, песочнаплажакојаима ‘синознаме’ зачистота и шеталиштесотаверни, кафетерии и атракциизанајмладите. ОдЈерисоссекојдневносеорганизирааткрстарењаоколуСветаГора и островотАмулиани.

  Куќа“Kostas”сенаоѓанаодличналокацијанасамо50 метриодпрекрасната песочнаплажа, а во многу мирен дел. Куќатарасполагасовисоко квалитетни апартмани и дуплексапартман. Користењенаклимауредот, интернет (wi-fi) и пешкири севклученивоцената. Имапаркингведнаш пред вилата.Туристичкататаксасеплаќа во агенција при уплата и истатаизнесува 1,50евра  наденпо апартман.

  Дуплекс апартман број 1A (дуплекс1/4 + 2) – приземје, простран дуплекс. Дуплекс апартманотимадве спални соби со браченкревет. Дневна со софа на пуштање, опремена кујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпорет, маси и столовиитн.). Опремен е соквалитетенмебел и сопствентоалет, како и голема терасасомаса и столови.

  Апартманброј 2А (1/3+2) – приземје, пространапартман. Имапогледконулицаодеднаголематераса (одкујна)  истраниченпогледмореоддругатераса (одспална). Имаспална со браченкревет и мал кревет за дете и во кујна уште еден помал кревет (наменет за две деца или еден возрасен). Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.).

  Апартманброј (1/4 ) – приземје, пространапартман. Имапогледконулица. Имаспална со браченкревети вокујна помал кревет (наменет за две деца или еден возрасен) и софа на пуштање. Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.). Има голема тераса со маси и столови.

  Апартманброј (1/3 + 1)–прв кат, голем простран апартман. Имапогледконулица и страничен поглед море. Имаспална соба со браченкревети во кујна помал кревет(наменет за две деца или еден возрасен). Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.). Има голема тераса со маси и столови.

  Апартманброј (1/3 + 1)–прв кат, голем, простран апартман. Имапогледконулица и страничен поглед море. Имаспална соба со браченкревети кујна со помал кревет (наменет за две деца или еден возрасен). Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.). Има голема тераса сомаси и столови.

   

  1. Вонсезонски цени

  Термин

  Ноќевања

  1/4 + 2 дуплекс апартман(бр.1A)

  задолжително плаќаат 4лица

  Aпартмани

  (2A,3A,1Б,)задолжително плаќаат 3 лица

  16/06-23/06

  7

  149

  199

  23/06-30/06

  7

  159

  209

            * цена по лице со вклучен превоз

  2. Сезонски цени

  Термин

  Ноќевања

  Дуплекс апартман (1А)

  Апартмани(2A, 3А, 1Б, 2Б)

  30/06-07/07

  7

  719

  669

  07/07-14/07

  7

  759

  699

  14/07-21/07

  7

  799

  739

  21/07-28/07

  7

  799

  739

  28/07-04/08

  7

  799

  739

  04/08-11/08

  7

  799

  739

  11/08-18/08

  7

  799

  739

  18/08-25/08

  7

  799

  739

  25/08-01/09

  7

  769

  719

  * цена за наем на дуплекс апартман или апартман

   

  3. Вонсезонски цени

  Термин

  Ноќевања

  1/4 + 2 дуплекс апартман(бр.1A)

  задолжително плаќаат 4лица

  Aпартмани

  (2A,3A,1Б,)задолжително плаќаат3 лица

  01/09-08/09

  7

  149

  199

  08/09-15/09

  7

  139

  179

  15/09-22/09

  7

  109

  119

  * цена по лице со вклучен превоз

   

   Напомени и услови:

  • ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.1 и 3 – ВОНСЕЗОНСКИ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН – 7 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ.
  • ВОНСЕЗОНСКИТЕ ЦЕНИ засопственпревозодредовнатаценасенамалува 10 евра (620 денари) ПО ЛИЦЕ ВО.
  • Вовонсезонските цени во апартман плаќаатминимум3лица, а во дуплекс апартман 4 лица | 4-то и 5-толицесесместуваат БЕСПЛАТНО, а плаќаатсамопревоздоколкукористат;
  •          ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.2 – СЕЗОНСКИ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА апартман ЗА 7 НОЌЕВАЊА,споредбројотнакреветивоистиот, безвклученпревоз, а превозот седоплаќа:

  -          Завозрасни 3.100 мкд. (50 евра), еденправец 2.480 мкд. (40 евра)

  -          Задецадо 12 години 2.480 мкд. (40 евра),еденправец2.170  мкд. (35евра)

  -          Децадо 1,99годинибесплатно, безседиште.

  • Воапартмандозволено е сместувањеналицасогласнобројотнакревети. Наддозволениотброј (воодреденикапацитети) можедасесместимаксимумеднодетедо 5,99годинивокреветсовозрасен.
  • Терминитевотабелатаседеновиназапочнувањенааранжманот.
  • Патничкотоосигурување е задолжително и НЕ е вклученовоцената (информациивоагенција).
  • Ценитесеизразенивоевра, уплатата е исклучивоводенараскапротиввредност (1евро=62мкд).
  • Попустите НЕ можeдасекомбинираатпомеѓусебе, напромотивнитецени НЕ следувапопуст. Попустзаранобукирање и НЕ можедасекомбинира.
  • Организаторотнапатувањетогозадржуваправотопопатна ultra first или  last minute понуда да ги објави и продаде слободните капацитети по цени кои се разликуваат од оние кои се веќе објавени во ценовникот. Лицата кои го уплатиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разликата во цена.
  •          Туристичката такса се плаќа во агенција при уплата и истата изнесува 2 евра по апартман и  2,50 евра на ден по дуплекс апартман.
  • Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки. Важечка е резервацијата со авансна уплата од 30% од вкупниот износ на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот се врши нај доцна до 10 дена пред терминот на поаѓање.
  • Сместување во собите е по 14.00 часот, а напуштање на истите е до 09.00 часот локално време.
  • За хигиената во собите во текот на престојот се грижат самите клиенти. По завршувањето на вашиот престој должни сте да ја оставите собата во чиста состојба. Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
  • Цените објавени во табелите се конечни, без скриени трошоци. Импала травел НЕ може да гарантира стабилност, брзина или коректност на интернет врската во кој-било објект од целата понуда. Во цената на аранжманот каде што е вклучено користење на клима уред, сопственикот има право да реагира и да ја скрати оваа услуга доколку го оставате клима уредот вклучен додека сте на двор од собата.

  Куќа “Kostas”- Јерисос

   40.40033, 23.87954

  попуст – 12% за 50 % уплата заклучно со 24.02.2024 (Сабота)
  и целосна доплата заклучно со 06.04.2024 (Сабота)

  Јерисос е еднооднајголемитетуристичкиместанаполуостровотХалкидики. Градотвокојживеатповеќеод 3000 жителиимадолга, песочнаплажакојаима ‘синознаме’ зачистота и шеталиштесотаверни, кафетерии и атракциизанајмладите. ОдЈерисоссекојдневносеорганизирааткрстарењаоколуСветаГора и островотАмулиани.

  Куќа“Kostas”сенаоѓанаодличналокацијанасамо50 метриодпрекрасната песочнаплажа, а во многу мирен дел. Куќатарасполагасовисоко квалитетни апартмани и дуплексапартман. Користењенаклимауредот, интернет (wi-fi) и пешкири севклученивоцената. Имапаркингведнаш пред вилата.Туристичкататаксасеплаќа во агенција при уплата и истатаизнесува 1,50евра  наденпо апартман.

  Дуплекс апартман број 1A (дуплекс1/4 + 2) – приземје, простран дуплекс. Дуплекс апартманотимадве спални соби со браченкревет. Дневна со софа на пуштање, опремена кујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпорет, маси и столовиитн.). Опремен е соквалитетенмебел и сопствентоалет, како и голема терасасомаса и столови.

  Апартманброј 2А (1/3+2) – приземје, пространапартман. Имапогледконулицаодеднаголематераса (одкујна)  истраниченпогледмореоддругатераса (одспална). Имаспална со браченкревет и мал кревет за дете и во кујна уште еден помал кревет (наменет за две деца или еден возрасен). Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.).

  Апартманброј (1/4 ) – приземје, пространапартман. Имапогледконулица. Имаспална со браченкревети вокујна помал кревет (наменет за две деца или еден возрасен) и софа на пуштање. Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.). Има голема тераса со маси и столови.

  Апартманброј (1/3 + 1)–прв кат, голем простран апартман. Имапогледконулица и страничен поглед море. Имаспална соба со браченкревети во кујна помал кревет(наменет за две деца или еден возрасен). Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.). Има голема тераса со маси и столови.

  Апартманброј (1/3 + 1)–прв кат, голем, простран апартман. Имапогледконулица и страничен поглед море. Имаспална соба со браченкревети кујна со помал кревет (наменет за две деца или еден возрасен). Опремен е соквалитетенмебел, сопствентоалет, одличнакујнасоситепотребниелементи (големфрижидер, шпоретитн.). Има голема тераса сомаси и столови.

   

  1. Вонсезонски цени

  Термин

  Ноќевања

  1/4 + 2 дуплекс апартман(бр.1A)

  задолжително плаќаат 4лица

  Aпартмани

  (2A,3A,1Б,)задолжително плаќаат 3 лица

  16/06-23/06

  7

  149

  199

  23/06-30/06

  7

  159

  209

            * цена по лице со вклучен превоз

  2. Сезонски цени

  Термин

  Ноќевања

  Дуплекс апартман (1А)

  Апартмани(2A, 3А, 1Б, 2Б)

  30/06-07/07

  7

  719

  669

  07/07-14/07

  7

  759

  699

  14/07-21/07

  7

  799

  739

  21/07-28/07

  7

  799

  739

  28/07-04/08

  7

  799

  739

  04/08-11/08

  7

  799

  739

  11/08-18/08

  7

  799

  739

  18/08-25/08

  7

  799

  739

  25/08-01/09

  7

  769

  719

  * цена за наем на дуплекс апартман или апартман

   

  3. Вонсезонски цени

  Термин

  Ноќевања

  1/4 + 2 дуплекс апартман(бр.1A)

  задолжително плаќаат 4лица

  Aпартмани

  (2A,3A,1Б,)задолжително плаќаат3 лица

  01/09-08/09

  7

  149

  199

  08/09-15/09

  7

  139

  179

  15/09-22/09

  7

  109

  119

  * цена по лице со вклучен превоз

   

   Напомени и услови:

  • ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.1 и 3 – ВОНСЕЗОНСКИ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН – 7 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ.
  • ВОНСЕЗОНСКИТЕ ЦЕНИ засопственпревозодредовнатаценасенамалува 10 евра (620 денари) ПО ЛИЦЕ ВО.
  • Вовонсезонските цени во апартман плаќаатминимум3лица, а во дуплекс апартман 4 лица | 4-то и 5-толицесесместуваат БЕСПЛАТНО, а плаќаатсамопревоздоколкукористат;
  •          ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.2 – СЕЗОНСКИ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА апартман ЗА 7 НОЌЕВАЊА,споредбројотнакреветивоистиот, безвклученпревоз, а превозот седоплаќа:

  -          Завозрасни 3.100 мкд. (50 евра), еденправец 2.480 мкд. (40 евра)

  -          Задецадо 12 години 2.480 мкд. (40 евра),еденправец2.170  мкд. (35евра)

  -          Децадо 1,99годинибесплатно, безседиште.

  • Воапартмандозволено е сместувањеналицасогласнобројотнакревети. Наддозволениотброј (воодреденикапацитети) можедасесместимаксимумеднодетедо 5,99годинивокреветсовозрасен.
  • Терминитевотабелатаседеновиназапочнувањенааранжманот.
  • Патничкотоосигурување е задолжително и НЕ е вклученовоцената (информациивоагенција).
  • Ценитесеизразенивоевра, уплатата е исклучивоводенараскапротиввредност (1евро=62мкд).
  • Попустите НЕ можeдасекомбинираатпомеѓусебе, напромотивнитецени НЕ следувапопуст. Попустзаранобукирање и НЕ можедасекомбинира.
  • Организаторотнапатувањетогозадржуваправотопопатна ultra first или  last minute понуда да ги објави и продаде слободните капацитети по цени кои се разликуваат од оние кои се веќе објавени во ценовникот. Лицата кои го уплатиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разликата во цена.
  •          Туристичката такса се плаќа во агенција при уплата и истата изнесува 2 евра по апартман и  2,50 евра на ден по дуплекс апартман.
  • Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки. Важечка е резервацијата со авансна уплата од 30% од вкупниот износ на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот се врши нај доцна до 10 дена пред терминот на поаѓање.
  • Сместување во собите е по 14.00 часот, а напуштање на истите е до 09.00 часот локално време.
  • За хигиената во собите во текот на престојот се грижат самите клиенти. По завршувањето на вашиот престој должни сте да ја оставите собата во чиста состојба. Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
  • Цените објавени во табелите се конечни, без скриени трошоци. Импала травел НЕ може да гарантира стабилност, брзина или коректност на интернет врската во кој-било објект од целата понуда. Во цената на аранжманот каде што е вклучено користење на клима уред, сопственикот има право да реагира и да ја скрати оваа услуга доколку го оставате клима уредот вклучен додека сте на двор од собата.